БългарскиEnglish

Електронни управления

BUR2 250 CET

Двуполупериоден регулатор на оборотите за ударна бормашина с P= 1010W, с плавен пуск, стабилизация на оборотите, 11 фиксирани степени на регулиране от A до G от селектора на скоростта, плавно регулиране от нула до зададените от селектора обороти с бутона на прекъсвача, 11 фиксирани степени за контрол на въртящия момент, светлина индикация.

BUR2 350 CET

Двуполупериоден регулатор на оборотите за ударна бормашина с P= 1010W, с плавен пуск, стабилизация на оборотите, 11 фиксирани степени на регулиране от A до G от селектора на скоростта, плавно регулиране от нула до зададените от селектора обороти с бутона на прекъсвача, 10 фиксирани степени за контрол на въртящия момент (в крайно дясно положение контрола се изключва),светлина индикация.

BUR 150CET

Двуполупериоден регулатор на оборотите за ударна бормашина с P= 600W, с плавен пуск, стабилизация на оборотите, 11 фиксирани степени на регулиране от A до G от селектора на скоростта, плавно регулиране от нула до зададените от селектора обороти с бутона на прекъсвача, 11 фиксирани степени за контрол на въртящия момент, светлина индикация.

BPR 241CE

Електонен регулатор за перфоратор с регулиране скоростта на въртене на електроинструмента в зависимост от степента на натискане на пусковия прекъсвач, поддържа постоянна скорост на въртене на електродвигателя в зависимост от натоварването. ограничава скоростта на въртене на шпиндела на електроинструмента в режим на празен ход, осигурява надеждна работа на машината в температурен диапазон от – 10 С до + 40 С.

BP 330CE

Електронен регулатор за перфоратор с плавен пуск, регулиране скоростта на въртене на шпиндела, стабилизиране на скоростта на въртене на електродвигателя, светодиодна индикация, седем степенно регулиране на скоростта на въртене чрез потенциометър от 380 до 710 об./мин.

BP 540 CE

Двуполупериоден регулатор на оборотите за перфоратор с P = 1010W, с плавен пуск, регулиране и стабилизиране на оборотите с обратна връзка по обороти с таходатчик, светлинна индикация за режим на работа, индикация на претоварване, индикация за износени четки.

М 1050Е

Електронният регулатор за ъглошлифовални машини с Р = 1200W, със седем степенно регулиране на скоростта на въртене чрез потенциометър, с прогресивно нарастващ режим на развъртане на машината до достигане на зададената от потенциометъра стойност.

MB 1400 CET

Двуполупериоден регулатор на оборотите за ъглошлифовални машини с P = 1400W, с плавен пуск, регулиране и стабилизиране на оборотите, с обратна връзка по обороти с таходатчик, термозащита на двигателя при претоварване, защита от самопускане при отпадане на захранването.

PMB 1200 CE

Електронен регулатор за полиращи машини с P = 1200 W, плавно нарастване на скоростта на въртене на шпиндела и стабилизация на оборотите в регулоруемия диапазон, термична защита срещу претоварване на двигателя, 7 степенно регулиране на оборотите чрез потенциометър.

MIX 120 CE

Електронен регулатор за бъркалки с мощност от 1000 до 1500W, плавен пуск, токова защита, термичната защита, регулиране и стабилизиране скоростта на въртене на работния инструмент на машината в зависимост от степента на натискане на пусковия прекъсвач, защита от самопускане при отпадане на захранващото напрежение, светодиодната индикация. Наличието на тахоконстантна електроника поддържа постоянна честота на въртене в целия диапазон на регулиране.

FSPE 81

Електронен регулатор за ножови триони, плавно регулиране честотата на вертикалните ходове, стабилизация на оборотите В регулируемия диапазон с обратна връзка по ток, чрез следене На тока през двигателя, 7 степенно регулиране на честотата на вертикалните ходове чрез потенциометър.

TSB 1300CE

Електроният регулатор за саблен трион с мощност 1300W, с плавно нарастване на скоростта на въртене на шпиндела след включване на пусковия прекъсвач, плавно регулиране на скоростта на въртене. Осигурява нормална работа на електроинструмента в температурен диапазон – 10 С до + 40 С.